Sztárok

Emma Watson visszavágott azoknak, akik bevállós képei miatt kritizálták

A Harry Potter és a Szépség és a szörnyeteg sztárja a Vanity Fairnek mutatta meg formás kebleit.

Bár nem a nyuszis magazinnak vetkőzött, hanem a Vanity Fairnek, és a képek is inkább csak sokat sejtetőek, mint kitárulkozósak, Emma Watson rajongóit így is igencsak meglepte a sorozat. Annál is inkább, hiszen feminista ikon kedvencük korábban többször is nyíltan elítélte az ilyesfajta magamutogatást.

A képek a Harry Potter-sorozat és a Szépség és a szörnyeteg élő szereplős változata főszereplőjének nagy interjújához készültek, amit a magazin újságírójának adott. Ebben Emma Watson részletesen beszél arról, hogyan változott át a bájos Hermione Grangerből az ENSZ jószolgálati nagykövetévé.

A képeknek azonban nem mindenki örült. Kritikusai szerint Emma a képekkel átlépett egy határt: szerintük a színésznő képmutató, és azzal, hogy megmutatta magát, árt a feministák, valamint a nemi egyenjogúság ügyének. Ezt azonban már Emma Watson sem hagyhatta szó nélkül. Legfrissebb interjújában azt mondta:

“A feminizmus azt jelenti, hogy a nőknek van választási lehetőségük. Ez nem egy fenyítő eszköz, amivel a nők egy másik nőt ütlegelnek. Ez a szabadságról szól, a felszabadulásról… és őszintén mondom, fogalmam sincs, mi köze ehhez a mellemnek.”

 

Olvass még többet Emma Watsonról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top