Sztárok

A szakítás óta nincs munkája Nádai Anikónak

Albérletben él, és egyelőre a következő műsorvezetői feladatot várja Nádai Anikó a Blikk szerint.

Nádai Anikó ötéves együttélés és egy közös gyermek után végleg elköltözött párjától – derült ki januárban. A ValóVilág  volt műsorvezetője és az RTL Klubnál dolgozó Kovács Dániel Richárd január elején sajtóközleményben tudatták, hogy hosszú évek után véget ért kapcsolatuk. Kettejüket már csak gyermekük, Patrik köti össze, akit továbbra is közösen nevelnek.

Aztán februárban Szorcsik H. Viki a saját közösségi oldalán jelentette be az örömhírt, hogy Kovács Dániellel együtt vannak. A Blikk információi szerint a szakítás óta Anikónak nincs munkája, ezért megkérdezték az RTL Klubot, milyen terveik vannak a ValóVilág 4. szériájából ismertté vált Nádai Anikóval. “Anikó RTL-es karrierjét a valóvilágos szereplése óta egyengetjük. Személy szerint tehetséges műsorvezetőnek tartom, akivel határozott és pontos terveink vannak már a közeljövőben is” – mondta Herman Péter, az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója, de konkrétumokat nem akart elárulni.

Fotó: Pál Anna /Smagpictures
Fotó: Pál Anna /Smagpictures

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top