Sztárok

Molnár Anikó visszavág, mert nagyon kiakadt Havas Henrikre

Perre készül Molnár Anikó, mert retteg, hogy Havas Henrik beszólása elriasztja a vendégeket a kozmetikájából – a Blikk szerint.

Havas Henriknek sikerült három nőt is földbe döngölnie egy posztban korábban. Havas Henrik Vajna Timit véleményezte úgy, hogy közbe másik két celebbe is belerúgott. “Vajna Tímea amerikai állampolgár akar lenni. Legyen! Én egyébként nem tudok rá haragudni, különösen azért nem, mert könyvet írtam a kolléganőiről, Kelemen Annáról és Molnár Anikóról, így aztán tudom, hogy nehéz mesterség az övéké!” – írta egy Facebook-posztban.

Fotó: Olajos Piroska/Smagpictures
Fotó: Olajos Piroska/Smagpictures

“Nem tűrhetem, hogy Havas kijelentése tönkretegye az életemet! Úgy döntöttem, becsületsértés miatt pert indítok négy ember ellen. Köztük van néhány névtelen kommentelő, akik becsméreltek a neten, és még az is lehet, hogy Havas tanár úr neve is felmerül majd a bíróságon!” – mondta felháborodva Molnár Anikó a Blikk megkeresésére. 

Molnár Anikó nem érti, hogy Havas Henrik, miért rúgott bele, hiszen évek óta ismerik egymást, ő segített megírni a könyvét, ami Anikó szerint egy lányregény lett volna, ha Havas nem tupírozza fel a történetét. Az egykori Nagy Ő fél, hogy árt a kozmetikájának Havas beszólása, és majd nem mennek hozzá a vendégek.

“Alig aludtam az elmúlt napokban, állandó stresszben vagyok, és attól rettegek, a történtek miatt nem jönnek majd a vendégeim, nem lesz miből kifizetnem a hitelem és etetni a kutyáimat” – tette hozzá Anikó.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top