Sztárok

Az apja miatt nem talál munkát Gáspár Evelin

Gáspár Evelinre volt, hogy ránézett a leendő főnöke, és azonnal elutasította – panaszkodott a Borsnak a fiatal lány.

Gáspár Evelin jólétben él, egyetemre jár, és nagyon odafigyel az alakjára. Mindezek mellett nagyon szeretne dolgozni, de Gáspár Evelinként nem is olyan egyszerű állás találni, mint gondolnánk. A Borsnak azt mondta, hogy az édesapja és a roma származása miatt utasítják el a munkahelyeken, pedig két nyelven beszél, széles a kapcsolatrendszere, szerinte nem a képzettsége a baj.

 “Volt olyan munkahely, amely indoklás nélkül küldött el a próbanapról. Máshol, miután rám nézett a főnök, aki még csak be se mutatkozott nekem, annyit vetett oda, hogy átgondolták, még sincs rám szükségük” – mondta a fiatal lány.  

 Gáspár Evelin azt is elmondta, hogy sokáig magában kereste a hibát, aztán rájött, hogy mi a munkáltatók problémája: “Negatív megkülönböztetésben részesítenek azért, mert híres az apám, és a kisebbséghez tartozom.” Evelinnek egyébként egy hónapja van egy irodai állása, annyit árult el róla, hogy itt végre elfogadják.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top