Sztárok

Megszületett Tori Spelling színésznő ötödik gyermeke

Megszületett Tori Spelling ötödik gyermeke. A kisfiú csütörtökön délután jött világra, anyuka és kisbabája is remekül van. A színésznő máris tüneményes fotót osztott meg közösségi oldalán.

A 43 éves Tori Spelling ötödik gyermekét hozta világra csütörtökön, helyi idő szerint 13.48 perckor. A kisfiú a Beau nevet kapta, 2600 gramm súllyal és 47 centiméterrel született. Édesanya és kisfia jól vannak, ahogyan az a színésznő első fotójáról is látható.

Tori Spelling és Dean McDermott  tíz évvel ezelőtt kötöttek házasságot. Négy nagyobbik gyermekük a négy és fél éves Finn, az ötéves Hattie, a nyolc és féléves Stella és a kilenc és fél éves Liam. Az 50 éves Dean McDermottnak előző házasságából van egy 18 éves fia is, Jack.

A tyúkot tartó Tori Spellinget elsősorban a kilencvenes évek hatalmas sikerű sorozatából, a Beverly Hills 90210 ismerhetjük, de számos mozifilmben játszott a későbbiek során is.

(People)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top