Sztárok

Oszter Sándor a bíróságon: Ártatlan vagyok, itt nekem tartoznak pénzzel

Elkezdődött Oszter Sándor pere! A színészt befolyással való üzérkedéssel vádolják, májusban kell ismét a bíróság elé állnia. Nem adja fel, hogy bebizonyítsa az ártatlanságát.

A hatóságok szerint Oszter Sándor és társai egy szökésben lévő bűnözőnek azt ígérték, hogy pénzért megmozgatják kapcsolataikat, és elsimítják a bírósági ügyét. A férfi állítólag több millió forintot adott át a vádlottaknak, aztán rájött, hogy becsapták. Oszter Sándor ezzel szemben azt állítja, hogy a férfi filmproducernek adta ki magát, és azt mondta, hogy filmet akar forgatni. “Az az igazság, hogy itt nekem tartoznak pénzzel – mondta a színművész. – Másfél millió volt a forgatókönyv, és két hetet forgattam. Bár az előforgatás volt, de akkor is dolgoztam. Önhibámon kívül kerültem bele az ügybe…”

 A csütörtöki tárgyaláson a vádiratot ismertették, ami 50 percig tartott. A Oszter Sándor az utolsó pillanatban érkezett, majd a végén hamar távozott. “Méltatlan, hogy idős koromra belekevertek egy ilyen ügybe. Ez az egész azért jó nekik, mert nevem van, mindenki tudja, hogy ki vagyok. Ártatlan vagyok” – mondta a színész a Blikknek, majd busszal távozott.

Oszter Sándor a bíróságon: Ártatlan vagyok, itt nekem tartoznak pénzzel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top