Sztárok

Ő lesz a Maradj talpon! új műsorvezetője

Megvan, ki lesz Gundel Takács Gábor utódja a Maradj talpon című műsorban, ami szünet nélkül folytatódik. Az új műsorvezetőt március 13-án láthatjuk először.

Miután Gundel Takács Gábor felmondott a köztévénél, keresni kezdték az utódját.  Kovács Kokó Istvánnal és Héder Barnával készítettek próbafelvételt. Végül Héder Barna lett a befutó, azaz ő vezeti majd tovább a Maradj talpon!-t – írja a Bors.

Kezdetben egészen biztos nem lesz könnyű dolga, hiszen elődje összeforrt a műsorral. Gundel Takács Gábor  2011. október 3-a óta vezette a Maradj talpon!t. 669 adásban mutatta be a játékosokat, tette fel a kérdéseket, vezényelte le a párbajokat. Március 10-ig még ő lesz látható a képernyőn, mert előre felvették az adásokat, az ezt követő héttől veszi át a szerepét Héder Barna.

“Barna felhívott, amikor né­hány héttel ezelőtt felkérték. Még azt sem mondhatom, hogy a hátam mö­gött történt. Mivel én hagytam ott a műsort, nincs jogom hisztériázni, hogy miért csinálják tovább a Maradj talpon!-t. Sok sikert kívánok, végül is a nézők szeretik ezt a műsort” – nyilatkozta Gundel Takács Gábor.

Ő lesz a Maradj talpon! új műsorvezetője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top