Sztárok

Titkos esküvőre utazott Meghan Markle és Harry herceg

Legjobb barátja esküvőjére vitte el Harry herceg Meghan Markle-t. "Nem kell meglepődni, ha rövidesen Harry is gyűrűt húz Meghan ujjára" – írják a brit lapok.

Londonból Jamaicába utazott Harry herceg, hogy az egyik legközelebbi barátja esküvőjén ő legyen a násznagy. Károly herceg 32 éves fia és Mr. Inskip – akit a brit sajtó csak “partiállatnak” hív – még Etonban, az iskolában barátkozott össze. A férfi ott volt Las Vegasban, amikor Harry pucéran biliárdozott, és akkor is, amikor a herceg botrányt csinált egy éjszakai klubban Horvátországban, még 2011-ben. A Daily Mail arról ír, hogy Mr. Inskip az esküvőjét is hasonlóan parádésra tervezi,  háromnapos ünneplés várható, és az eseményen még Usain Bolt is jelen lesz.

Harry szerette volna, ha barátnője,  Meghan Markle is vele ünnepel, így a színésznő Torontóból utazott a menyegzőre. “Ez lesz az első társasági esemény, ahol Harry és Meghan közösen jelenik meg. Ez egy jelentős lépés a kapcsolatukban, hiszen a botrányok ellenére a hercegnek feltett szándéka feleségül venni Meghant. Az eljegyzésre már ősszel számítani lehet” – idéz egy forrást a brit lap.

Titkos esküvőre utazott Meghan Markle és Harry herceg

A történet pikantériája, hogy Meghan Markle már volt házas egyszer, korábbi férjével, a producer Trevor Englesonnal 2011-ben pont Jamaicán tartották az esküvőjüket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top