Sztárok

Megszületett Sváby András gyereke, és milyen szép nevet kapott!

Saját oldalán jelentette be Sváby András, hogy megszületett a kisfia. A boldog apuka néhány fontos információt is megosztott a gyerekről, és a kicsi anyukájáról.

Ahhoz azonban nem járult hozzá, hogy bárki felhasználja azt a videót, amelyet közzétett az újszülöttről. Sváby András ezt írta a videóhoz

“Sziasztok! Sváby Milán ma reggel 7:19 perckor megérkezett. 3680 gramm, 55 cm hosszú, egészséges és gyönyörű. Anyukája, Andrea Szűcs is jól van, nagyon boldogok vagyunk. 
(Elnézést, de most egy hivatalos mondat: a videó vagy az abból készült fényképfelvétel semmilyen utánközléséhez nem járulunk hozzá. Köszönjük.)”

A tévés csak nemrég mesélt arról, hogy a házassága tönkrement, de eddig az új szerelméről nem tudott a nagy nyilvánosság. 

 A tíz év után visszatérő Sváby András Hajdú Péternek mesélt a magánéletéről: “Nem élek együtt a feleségemmel egy ideje. A helyzetet a hozzám közel álló emberek, a bará­taink, a mi családunk tudja, és már elfogadta. A jó viszony és a napi beszélgetések megmaradtak, nagyon jó barátok is vagyunk. Vannak az életünknek olyan területei, például a közös vállalkozásunk, ami miatt napi szinten kommunikálunk. Természetesen vannak ennél fontosabb dolgaink is az életben, a gyerekeink, úgyhogy rendkívül közeli kapcsolatban maradtunk, és nagyon erős a bizalmunk.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top