Sztárok

Rékasi Károly: …ülök a mellkasán, és szorítom a torkát

Nehéz időszakról vallott a Barátok közt egykori sztárja. Rékasi Károly elmesélte, hogyan bántott embereket, és miként járt el nem egyszer az ökle.

A Hot! magazinra hivatkozva írja a Blikk, hogy Rékasi Károly életében voltak olyan pillanatok, melyekre a színész erős lelkiismeret-furdalással emlékszik. “Volt egy nehéz időszak az életemben, amikor édesapám súlyos beteg lett. Naponta látogattam Jászberényben, és egyik alkalommal, már a város közelében, egy tanyáról elém tolatott egy személyautó a főútra – mesélte a lapnak a színész, és hozzátette, hogy még időben félrerántotta a kormányt, és így elkerülte balesetet, de a vétkes sofőr nem két bocsánatot. – Nagyon feszült állapotban voltam, kiugrottam a volán mögül és beütöttem a kocsiba a nyitott ablakon át. Erre az ember kiszállt egy szekercével, s akkor minden elborult előttem. Egyszer csak arra eszméltem, hogy ülök a mellkasán, és szorítom a torkát. Egyszerűen nem tudtam uralkodni magamon.” 

Rékasi Károly: ...ülök a mellkasán, és szorítom a torkát

Rékasi azt is elmesélte, hogy hirtelen felindulásból sajnos ütötte már meg a saját gyerekeit is, és hogy ezt képtelen megbocsátani magának. Hozzátette, hogy gyerekkorában a szüleitől és a tanáraitól is kapott verést, amit helyesnek ugyan nem tart, de tudja, hogy megérdemelte, ha eltörték rajta a fakanalat.

Rékasi Károly anno a RTL Klub Sztárbox című műsorában Ganxsta Zolee ellen bokszolt, és KO-val kikapott. Életrajzi kötetében (Döglégy a világ körül) Ganxsta elmondta, hogy az RTL az említett meccs után több Sztárboxot nem forgatott, mert a műsor “veszélyessé” vált. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top