Sztárok

Baleset történt A mi kis falunk forgatásán

Olyasmi történt, ami akár A mi kis falunk egyik epizódjának része is lehetett volna, ám a baleset a forgatáson nagyon is valóságos volt. Debreczeny Csaba komoly veszélybe került

Váratlan baleset történt A mi kis falunk 5. epizódjának forgatásán. A kissé kótyagos közmunkást, Szifont alakító Debre­czeny Csabának nem sikerült a tó partján megállnia egy hatalmas traktorral, így a jármű a vízben kötött ki. Volt is riadalom az RTL Klub nagy sikerű sorozatának stábtagjai között, a tulajdonos rémülten próbálta a színészt instruálni a partról, hiába  írja a Blikk.

“Nem volt kellemes érzés, amikor elindult a traktor hátrafelé a vízbe, nem állítanám, hogy halálfélelmem volt, mert arra sem volt időm, hogy átlássam, mi történt. Amikor kijöttem a vízből, akkor fogtam fel, hogy akár nagyobb baj is lehetett volna” – mesélte Debreczeny Csaba, akinek veszélyes manőveréről a holnap esti Fókuszban láthatnak felvételeket a nézők.

Baleset történr A mi kis falunk forgatásán
Fotók : RTL Klub
Fotók : RTL Klub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top