Sztárok

Gombos Edina a hazatérésről: bátor döntést hoztunk

Az elmúlt hónapokban nem adott interjút Gombos Edina, most viszont a Story magazinnak mesélt arról, hogyan képezlik el a jövőjüket, miután lassan két éve kiköltöztek Floridába.

Hihetetlen, hogy már másfél év telt, amióta először az NLCafénak mesélt Gombos Edina az amerikai életéről. Akkor még csak tervezték, hogy házat bérelnek, és csak annyi volt biztos: változást akartak. “Új ingerekre, másfajta gondolkodásra vágytunk” –  magyarázta akkor a műsorvezető.

Most a Story magazinnak mesélt arról, hogyan telnek a hétköznapjaik, és a legfontosabbról:mi az elképzelésük a jövőre nézve?

“Miri büszkeségünkre ma már a magyar mellett folyékonyan beszél angolul és spanyolul, a suliban pedig kínaiul tanul. Ez az egyik kedvenc órája” – mesélte Gombos Edina a magazinnak, és ahogyan a lánya tanulmányi eredményeiről, vagy a kisfiáról, Matteóról beszél, érezni lehet, mennyire élvezik a gyerekek a florodai hétköznapokat. Igaz, Alberto rengeteget dolgozik, de most mindent felülír, hogy elérjék a céljaikat. Nem állítja, hogy ez mindig könnyű. “Talán azt hajt, hogy a gyerekeink felnőttként majd biztosan hálásak lesznek azért, hogy bátor döntésünkkel megalapoztuk a jövőjüket:”

A kinti életükről, hogy miből élnek, hogyan tervezik az elkövetkezendő időszakot, arról a magazinban olvashatsz részleteket. 

Gombos Edina a hazatérésről: bátor döntést hoztunk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top