Sztárok

Bódi Sylvi hátát tűkkel szurkálták tele

Bódi Sylvi sportol. Nagyon sokat sportol. Harminc felett pedig oda kell figyelni a bemelegítésre, az izmok lazaságára. Néha nem árt, ha tűkkel frissítik fel a hátat.

Az egykori glammodellből sportolóvá, szörfössé lett Bódi Sylvi éppen Balin tartózkodik, ahol a VIASAT3 hamarosan képernyőre kerülő új, Exek az édenben címen futó párkereső realityjét forgatja. Amikor éppen nem a kamerák előtt áll, akkor kedvenc hobbijának, a szörfnek hódol (Bali népszerű hely a szörfösök közt, különösen a sziget délnyugati részén fekvő Kuta térsége), na meg feltöltődik. Például akupunktúrával: 

Bódi Syilvi megjegyzi, hogy szerinte nincs is annál jobb, mint akupunktúrával kezdeni a napot, amit persze egy masszázs előz meg. Az egyelőre egyszériás műsorvezető visszajáró vendége a szigetnek (alábbi posztban a második otthonának nevezi), és természetesen megvan a kedvenc masszőre is. 

(címlapkép: VIASAT3 / Udvardi Attila)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top