Sztárok

Lovas Rozi bikiniben mutatta meg tökéletes alakját

Lovas Rozit eddig inkább csak bő kardigánokban, kicsit formátlan ruhákban láthattuk, A mi kis falunk következő epizódjában viszont a színésznő bikiniben tanítja úszni párját.

A mi kis falunkban Erikát alakítja Lovas Rozi, és a következő részben a fejébe veszi, hogy ha strandot nyitnak a falu halastavánál, akkor a párja – akit Lengyel Tamás alakít – legyen az úszómester, ehhez azonban meg kell tanítania úszni. 

“Az ötödik epizód forgatásáról, amikor a polgármester kitalálja, hogy strandot létesít a halastó partján, az maradt meg, hogy nagyon sokat nevettünk a stábbal. A számtalan vicces jelenet közben és után is remek volt a hangulat. Igaz, hogy Lengyel Tomival keményen megdolgoztunk a sikerért, mert folyamatosan estünk-keltünk, hiszen a tóban lévő iszap megnehezítette a dolgunkat. Az ilyen játékok rengeteg őrült improvizációra adnak lehetőséget, és azt sem bántuk, hogy többször kellett felvenni a jelentet” – mesélte Rozi, aki szerencsés volt, mert ők még abban az időszakban forgattak, amikor tombolt a nyár. 

“Mivel nem kellett lemerülni a vízben, és a jelenet közben fizikailag is keményen dolgoztunk, így egyáltalán nem fáztunk, szerencse, hogy ezt a jelenetet nem akkor forgattuk, amikor hűvösebbre ősziesebbre fordult az időjárás” – tette hozzá a színésznő. 

Azt pedig, hogy milyen remek alakja van Rozinak, megnézheted a videón.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top