Sztárok

A Fábry Show-ban tűnt fel a férfi sosem látott testvére

A Keresem a családom stábja már csak egy tévéfelvételt tudott mutatni Andrásnak a bátyjáról, akitől gyermekkorában elszakadt.

András a Keresem a családom stábjának mesélt hányatott gyermekkoráról. Bátyjával, Lászlóval pici gyermekként intézetbe kerültek, majd a fivére egyik napról a másikra eltűnt, valószínűleg örökbe fogadták. Később András is nevelőszülőkhöz került: “Egy idő után apuka elvált anyukától, és az akkori anyukám visszarakott az intézetbe” – mesélte a férfi, aki gyermekfejjel nem értette a miérteket. Majd negyedikes korában jött egy újabb nevelőszülő, de erről az időszakról sem tartogat kellemes emlékeket András. “Spártai történet volt. Az apa olyanná akart faragni, amilyen ő volt, sokat vert, szíjjal ütött” – mondta a férfi, aki egy veseműtét kapcsán találkozott először vér szerinti édesanyjával. “Megjelent a kórházban, és mondta, hogy ő az édesanyám” – mesélte András, aki ezek után felvette a kapcsolatot anyjával és féltestvéreivel, de anyja új férje elüldözte a háztól. Ennek ellenére András a féltestvéreit támogatja. A Keresem a családom stábjától pedig azt kérte, keressék meg bátyját, akiről semmit nem tud. “Olyan lehet, mint én, biztos jó fej” – bizakodott András.

A Fábry Showban tűnt fel a férfi sosem látott testvére

A stáb végül megtalálta a férfi bátyának örökbefogadó apját, de sajnos tragikus hírt tudtak meg, ugyanis András testvére 2011-ben elhunyt.

A Fábry Showban tűnt fel a férfi sosem látott testvére

“Erre nem számítottam” – mondta András, akinek Lilu egy videót is átadott, amelyen Fábry Sándor műsorában szerepelt testvére, mert különleges bicikliket gyártott. András a könnyeivel küszködve mondta, nagyon sajnálja, hogy nem találkozott előbb a bátyjával, mert akkor talán máshogy alakultak volna a dolgok.

A Fábry Showban tűnt fel a férfi sosem látott testvére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top