Sztárok

Igazi csodagyerek volt az Oscar-díjas Deák Kristóf

Számtalan érdekesség derült ki az Oscar-díjas Deák Kristófról. A pedagógus családba született rendező igazi csodagyerek volt, aki már négyévesen olvasott.

Deák Kristóf élete abban a pillanatban megváltozott, amikor vasárnap éjjel Los Angelesben megnyerte a legjobb rövidfilmnek járó Oscar-díjat. Azóta talán még aludni sem volt elég ideje.

Deák Kristóf húga, Bori, aki látványtervező asszisztensként vett részt a Mindenki forgatásán, a Borsnak azt mesélte, hogy a filmben szereplő gyerekek azonnal megkedvelték Kristófot. Pontosan úgy játszott velük, mint vele gyerekkorukban.

Kristóf pedagóguscsaládba született, már a nagymamái is azok voltak. Mindig nagyon jól tanult, szinte csodagyerek volt, aki négyévesen már olvasott. Az óvodában ő olvasta a meséket a többi gyereknek. Édesapja Kristóf esküvőjén beszédében fia egyik csibészségét szerette volna elmesélni, de semmi ilyesmit nem tudott mondani. Kiderült, Deák Kristóf még áldott jó gyerek is volt.

Igazi csodagyerek volt az Oscar-díjas Deák Kristóf
Igazi csodagyerek volt az Oscar-díjas Deák Kristóf

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top