Sztárok

Reviczky Gábor: az emberi s*ggen két lyuk van – a színészek is felvállalják a hibáikat

Elég egy rosszul megfogalmazott mondat, vagy ha kihagy az ember egy szót, és máris egészen más értelmet nyer a mondandója. Reviczky Gábor is így járt.

Na, mondjuk nincs egyedül ezzel. A mi kis falunk színészcsapata nem is érzi magát kellemetlenül, amiért becsúszik olykor-olykor egy baki. 

“Azt gondolom, a baki minőségétől függ, hogy a színészeket mennyire zavarja, amikor egy-egy ilyen felvétel nyilvánosságra kerül róluk. A mi kis falunk produkcióhoz hozzátartoznak ezek a bakik, és mivel egy vígjátékról van szó, belefér, hogy a néző lássa, a munkánk milyen hangulatban zajlott. Ezek a kis felvételek pontosan azt mutatják meg, hogy bizony humoros karaktereket sem könnyű megformálni. A szereplőket nem hiteltelenítik a bakik, hanem közelebb hozzák a nézőkhöz” – magyarázta Kapitány Iván, az RTL Klub sorozatának rendezője.

Reviczky Gábor például a legutóbb látott rész forgatásán tudta teljes komolysággal mondani a következőket: “Bár csak állatorvos vagyok, mégis tudom, hogy az emberi s*ggen két lyuk van.”

De hallgasd meg tőle, mert egy élmény:

Korábban Szabó Győzőt ütötte ágyékon Csuja Imre, és talán éppen ezért, végül a filmbe már csak egy bottal megböki a földön fekvő Győzőt.

Lovas Rozi, Bata Éva és Lengyel Tamás sem maradt ki a bakiparádéból, de nézd meg a kis egyveleget.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top