Sztárok

Hősiesen küzd Mosolyka, már látványos eredményt ért el

Múlt héten egyik éjszaka arra ébredt Mosolyka, hogy nagyon fájt mindene, és amikor fel akart kelni, kiderült: nem tud megmozdulni, de még a fejét sem tudja felemelni.

Elképesztő küzdőszellem ébredt benne, és Mosolyka most egy biztató üzenetet osztott meg a közösségi oldalán a követőivel. 

“Az elhatározásom, és a tettek kezdetleges eredményét örömmel osztom meg Veletek. Néhány perce már így sikerült, s innen csak jobb lesz, s hogy honnan indult ez?” – kezdte Hozleiter Fanni, aki nem véletlenül kapta a Mosolyka nevet. Most is mosolyogva csinálja a gyakorlatot, és hősies küzdelme másoknak is erőt ad. 

Ahogyan a férje szurkol neki, az mindent elmond a kettőjük kapcsolatáról is, pedig akad kihívás bőven.

fotó: Facebook/Mosolyka
fotó: Facebook/Mosolyka

Például, amikor tavaly kórházba került Fanni, mert nem kapott levegőt. Miközben az életéért aggódhatott, Mosolyka szívhez szóló üzenetet küldött mindenkinek, mert fontosnak tartja, hogy ne csak azokról a pillanatokról számoljon be, amikor valami nagyon jó történik az életében. A tabu témák ugyanolyan fontosak számára, mint amikor például arról írt, hogy életében először állva ölelhette meg a férjét

Ahogy mondtuk, néhány napja azt írta le, hogyan jutott túl azon, amikor éjszaka arra kelt, hogy a teste nem engedelmeskedik neki. A fenti eredményt látva a módszere hatékony. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top