Sztárok

Lagzi Lajcsi: Tele van a f*szom az egésszel

Összetűzésbe keveredtek az Édes Élet sztárjai, miután Lagzi Lajcsi feltűnt azon a fotózáson, melyre Berki Krisztián vitte el Galambos Boglárkát. Lajcsi erősen kiakadt, és mindenkit helyretett. Berki viszont nem hagyta magát.

Ritkán esik meg ekkora dráma az Édes Élet kamerái előtt, de most ezen is túl vagyunk, ehhez elég volt összeengedni a műsor önálló entitással bíró szereplőit egy közös jelenetbe, és máris kész volt a buli. Berki Krisztián egy fotózásra vitte Galambos Boglárkát, ahol a lányt innen nézve teljesen átlagos ruhákban fotózták, Lagzi Lajcsi szemszögéből viszont már-már az erotikus kategóriába csúszott Bogi külseje. Balhé, hát az lett, de persze még azelőtt, hogy Lagzi elvitte a lányát a kamerák össztüzéből. Ilyen dumák mentek: 

“Belevitt ebbe a sztoriba… komolyan mondom, tele van a f*szom” – mondta Lagzi. 

“Meg fogom veled beszélni – mondta Berki Lagzinak. 

“Velem te nem fogod, mert ezt velem tegnap kellett volna megbeszélni – vágott vissza Lagzi. 

“Lajcsi, tönkretettél egy fotózást– kontrázott Berki. 

“Éééééééés? – kérdezett vissza Lagzi, aki ezek után a ruhákra is kiakadt, és elvitte Bogit, Berki meg közölte, hogy 50 évvel le van maradva. Lajcsi még hozzátette, hogy lehet, hogy le van, de az is lehet, hogy Berki az életét is tönkre vágta. 

Akinek nem tűnt volna fel: Lagzi Lajcsi Gáspár Lacis-ra vágatta a szakállát.

Lagzi Lajcsi: Tele van a f.szom az egésszel

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top