Sztárok

Gordon Ramsay lánya, Holly tündöklött Elton John Oscar-partiján

Januárban ünnepelte a tizenhetedik születésnapját, de Holly Ramsay már kész nő. Ez most Elton John Oscar-partiján is kiderült, ahová az apjával, Gordon Ramsay-vel kettesben érkeztek.

Elton John szokásos Oscar-partijára érkezett apa és lánya, és az újságírók nem győzték dicsérni Holly Ramsay ruhaválasztását. A büszke sztárszakács már indulás előtt posztolt egy közös képet:

My gorgeous date for tonight @hollyramsayy #oscarweekend #ejaf thx @lookbybstevens @jessicachoaycollection

Gordon Ramsay (@gordongram) által megosztott bejegyzés,

Gordon Ramsay csak ritkán oszt meg családi képeket a saját oldalán, legutóbb akkor tett kivételt, amikor szomorú hírt jelentett be nyáron. Gordon felesége az ötödik hónapban vesztette el a babájukat, és akkor azt kérte: tartsák tiszteletben a magánéletét, és hogy nem akar a családról beszélni.

A mostani alkalom azonban kivétel, mert Ramsay szeret dicsekedni a lányaival. Nem kevésbé volt izgatott Holly, aki több képet is közzétett az estéről. 

Love my @giuseppezanottidesign mirror platforms #oscars

Holly Ramsay (@hollyramsayy) által megosztott bejegyzés,

Jó választásnak tartották a kritikusok a Ramsay lány ruháját és a közös képek alatt többen megjegyezték, mennyire hasonlít/nem hasonlít Holly az apjára. Mi a te véleményed?

Gordon Ramsay lánya, Holly tündöklött Elton John Oscar partiján

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top