Sztárok

Így telnek Palik László mindennapjai

Palik László továbbra sem közszereplő, viszont remek férj és zseniális apuka, aki néha Marsi Anikót is képes pótolni, ha úgy hozza a szükség.

Keveset hallani mostanában Palik Lászlóról. Marsi Anikót gyakran kérdezik róla az interjúkban, most elárult néhány dolgot a mindennapjairól. Leszögezte, ő nem akar szerepelni. “Ahogy tavaly ősszel is mondtam, ő évek óta nem közszereplő, és e döntését továbbra is szeretném tiszteletben tartani. Természetesen imádom, csodálatos férj és apa, de nem akar szerepelni. Jó fej módon intézi a családi ügyeket, ha én a munka miatt nem érek rá” – mondta az Origónak adott interjúban, és arról is beszélt, hogy bár vannak árnyoldalai is, de imádja a munkáját. “Nagyon jó, szeretek dolgozni! Szeretek a TV2 csapatához tartozni. Nyilván töltenék több időt a családommal, de egyszerre az életben minden nincs. Fel kell fognom, hogy új helyzet van, és ehhez alkalmazkodnom kell. Ma már nem csak a családom ügyeit intézem, mint korábban éveken át. Ha épp belázasodik a kisebbik fiam, és nincs ott az anyja, az persze borzasztóan rossz érzés, de van egy szuper, zseniális apukája, aki megoldja a helyzetet. Bizonyos szerepeket át kellett vállalnia” – mondtaMarsi Anikó.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top