Sztárok

Hajdú Péter elküldené új kedvesét a gyerekei miatt

Úgy tűnik, Hajdú Péter újra szerelmes, de még ilyenkor is a gyerekei a legfontosabbak a számára, akár el is küldené miattuk az új párját. A gyerekek dönthetnek.

Hajdú Péternek új párja van, de egyelőre még nem mutatta be a gyerekeinek.Ők dönthetik majd el, mikor szeretnék megismerni, és mennyi időt töltenének vele. Ha a gyerekek úgy kívánják, akár el is küldené otthonról az új kedvesét, hogy a kicsik csak az apjukkal lehessenek.

“A gyerekeknek már beszéltem Eszterről, de még nem mutattam be őket egymásnak. Ha akarják, bármikor megismerhetik. Mivel a legjobbat szeretném nekik, rájuk bízom a döntést. Ha kíváncsiak rá, találkozni fognak vele, ha nem, semmi nem lesz kötelező. Ha Eszter szimpatikus nekik, együtt is szervezhetünk programokat. De mivel tényleg ők a legfontosabbak, ha ez nem fog megtörténni, azt is el tudom képzelni, hogy az esetleg majd velem élő párom ne legyen otthon, amikor a gyerekekkel vagyok” – mondta el a Borsnak Hajdú Péter, aki ezt a fajta kompromisszumot csak átmeneti megoldásnak gondolja.

Hajdú Péter elküldené új kedvesét a gyerekei miatt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top