Sztárok

A TV2-n tér vissza a Barátok közt egykori sztárja

Visszatér a képernyőre a Barátok közt Berényi Claudiáját alakító Ábrahám Edit, méghozzá nem is akárhogyan, a Nagy Duett egyik versenyzője lesz, tehát énekelni fog.

Ábrahám Edit a Barátok közt egyik legendás karakterét, Berényi Claudiát alakította hosszú éveken át. A sorozat kezdeteitől 1998-tól 2014-ig volt képernyőn. Most a TV2-n tér vissza, méghozzá a Nagy Duettben. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki lesz a színésznő párja a műsorban – írja a Blikk.

A TV2-n tér vissza a Barátok közt egykori sztárja

Ábrahám Edit számára egyébként nem idegen az éneklés. 1990-ben az István, a királyban Koppány feleségeként fakadt dalra, valamint további színdarabokban és filmekben énekelt.  És a képernyőn is kipróbálta már magát, 2006 decemberében a Szombat esti láz második szériá­jában elénekelte a Rockin’ Around the Christmas Tree című karácsonyi dalt, három évvel később pedig a Csillag születik döntőjében 24 énekessel és színésszel együtt előadta a We Are the World című dalt.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top