Sztárok

Levetkőzött A mi kis falunk sztárja, Ripli Zsuzsi

Több szempontból is tartogat majd izgalmakat a Mi kis falunk következő epizódja. Ripli Zsuzsi egy apró bugyiban sétál majd be a tóba.

Ripli Zsuzsi Dórit, a fitneszedzőt alakítja A mi kis falunkban, aki a papot próbálja elcsábítani. A pap rajta akarja szemléltetni, hogyan kell valakit kimenteni a tóból. Ám arr nem számít, hogy a nőn nem nagyon lesz ruha.

A színésznőről korábban készültek már szexi fotók, mégis nagyon izgult, de a stáb nagyon segítőkész volt. “Sok éve már nem szerepeltem címlapokon, és ma már csak nagyon indokolt esetben, egy szerep kedvéért vetkőzöm. Ez volt az első szerepem, ahol vetkőzni kellett mint színésznő. Bevallom, furcsa volt, és zavarban is voltam, de mindenki nagyon segítőkészen viselkedett. Kapitány Iván rendező és a stáb figyelt arra, hogy amikor ezt a jelenetet forgattuk, csak azok legyenek ott, akiknek feladatuk van” – mesélte a Blikknek Ripli Zsuzsi.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top