Sztárok

Gundel Takács Gábor a 2028-as magyar olimpiára gyúr

Meglehetősen szerencsétlen ritmusérzékkel nyilatkozott az olimpiarendezésről Gundel Takács Gábor, akinek bocsánatot is kellett kérnie kijelentései miatt.

Szerda este, mindössze pár órával azelőtt, hogy megszületett a döntés, hogy Budapest visszavonja pályázatát a 2024-es nyári olimpia megrendezésére, Gundel Takács hülyeségnek nevezte a lehetőséget. “Szerintem hülyét csinálnánk magunkból a világ előtt. Azt üzennénk, hogy merünk kicsik, jelentéktelenek lenni” – nyilatkozta a Budapesti Olimpiáért Mozgalom szóvivőjeként.

Gundel Azurák Csaba új műsorában finomított a fenti kijelentésén. “Elnézést kérek mindenkitől, akit sért az a kijelentésem, hogy hülyét csinálunk magunkból, ha visszalépünk. Lehetne úgy is fogalmazni, hogy presztízsveszteséget szenvedne Magyarország ebben a helyzetben, de akkor nem ugyanazon a nyelven beszélnénk. Az emberek egymás közt úgy fogalmaznak, ahogy én tettem.” 

A volt műsorvezető hozzátette azt is, marad a szóvivői poszton, mert bízik abban, hogy a 2028-as játékokra már jobb esélyekkel pályázhat a magyar főváros.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top