Sztárok

Tóth Vera új frizurája ezerszer jobban áll neki, mint a régi

Az elmúlt egy év nem volt egyszerű Tóth Verának, aki egészsége miatt fájdalmas műtétre vállalkozott. Szerencsére, most már kezdi élvezni, hogy új életet kezdett.

Amikor közel egy évvel ezelőtt Tóth Vera gyomorszűkítő műtétre vállalkozott, azt az egészségéért és nem a külseje miatt tette. “A többi dolog, amit hozott magával, az már egy ajándék. Most kezdek el az esztétikai részével foglalkozni, hogy ez a 35 kiló mínusz azért nem olyan rossz” – mondta nemrégiben az énekesnő, aki szemmel láthatóan még maga is csak szokja az új megjelenését.  

Érthető is, ha erre a két képre nézünk, amit nemrég posztolt.  

A Sztárban sztár+1 kicsi alatt is sokkal jobban élvezte, hogy már nem fárasztja, ha ugrálnia, táncolnia kell a színpadon, és magabiztosan lépett a színpadra a fellépő ruhákban is. Tóth Vera frizurákkal is kísérletezhetett a műsorban, láthattuk szőke rövid hajjal és dús, sötét barna loknikkal is. Most viszont nem a színpad kedvéért hosszabbíttatta meg a haját, és az eredmény magáért beszél. 

Új haj! Rámfért! Köszönöm Ágó! @agihajhosszabbitostudio ❤️#hairfactory

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

Eddig a közösségi oldalakon gratuláltak az énekesnőnek, dögösebbnek és nőiesebbnek nevezték hosszabb hajjal. Neked mi a véleményed?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top