Sztárok

Tóth Gabi újabb fotójára senki nem számított

Tóth Gabi igazán stílusos, és bizony nagyon gyakran váltogatja a frizuráját. Egy kis különlegességhez nem mindig kell a fodrász segítsége, most egy egyszerű, de nagyszerű trükköt mutat nektek.

Tóth Gabiról mostanában a legtöbbet A Dal kapcsán lehetett olvasni. Milyen is az új stílusa, hogy sikerült a dala, miért nem ő jutott ki az Eurovízióra, stb. Rengeteg vélemény és ellenvélemény született a témában a napokban. Ám az énekesnő már túllépett ezen, és jóval nyugodtabb vizekre evezett.

Tóth Gabi igazi átváltozóművész, szinte megszámlálhatatlan frizurája volt már, így a téma szakértőjének is mondható. Bár a nagy átváltozásokban fodrászok segítenek neki, mégis képben van a témában. Most rakoncátlan, hullámos tincsekhez volt kedve. Meg is valósította, hogy ilyen legyen a haja, méghozzá nagyon egyszerűen. A tippet a követőivel is megosztotta: Vizesen befonod, és másnap kibontod!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top