Sztárok

Friss, cuki fotók Madonna új ikergyermekeiről

Akár egy Adidas reklám is lehetne, de ez csak a legújabb fotó, amit Madonna készített nemrégiben adoptált ikergyermekeiről.

Fekete-arany Adidas melegítőben mosolygó ikergyermekről készült fotó fogadta tegnap azokat, akik felmentek Madonna Instagram-oldalára. A képen az 58 éves Madonna nemrégiben adoptált ikrei, Esther és Stella szerepelnek. A négyéves kislányok cuki körömfestést és hajpántott is kaptak a fotó miatt.

Today's Blessing brought to you by Adidas! ⭐️????????????????????????????????????????????????????

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

 Madonna alig több mint egy hete ezzel a fotóval mutatta be az ikreket a követőinek:

“Hivatalosan is megerősítem, hogy adoptáltam egy ikerpárt a  Malawi Köztársaságból. Boldog vagyok, hogy mostantól ők is a családunk részei. Hálás vagyok azoknak, akik segítettek abban, hogy ez megvalósuljon. És arra kérem a médiát, hogy tisztelje a magánéletünket a következő időszakban.”

Azóta egyébként egy videót is feltöltött az ikrekről. Így énekel pizsiben Esther és Stella.

A little night Music………,,????⭐️????⭐️????⭐️????????????????????

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Madonnának az ikreken kívül két vér szerinti gyermeke van, Rocco és Lourdes, és két másik adoptált, Mercy és David. Madonna és volt férje, Guy Ritchie hosszú ideje pereskednek a gyerekelhelyezésért, egy szeptemberi megállapodás szerint viszont Rocco Londonban maradhatott az apjával, de rendszeresen látogatnia kell New Yorkban élő édesanyját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top