Sztárok

Szívszorító! Magyar apa és fia nagy találkozása 28 év után

Dani eddig soha életében nem látta az édesapját. A férfi már a születése előtt eltűnt az életéből. Azt biztosan tudja, hogy lemondott róla, de hogy miért, azt soha senki nem mondta el neki. Most a Keresem a családomnak köszönhetően minden kérdésére választ kapott, és megismerhette édesapját.

A 28 éves fiatalember már nagyon régóta szeretne megbocsájtani az apjának, ezért egy elfogadható, érthető indokra vágyik, ami megmagyarázza, hogy miért hagyta el, miért nem kereste sohasem, miért nem kíváncsi rá a mai napig.   

“Édesanyám mesélte, hogy nem éltek jó házasságban – mesélte Dani, aki úgy tudja, édesapja nem örült, hogy édesanyja várandós lett. – Édesanyám aláíratott vele egy papírt, hogy lemond rólam. Annyit tudok csupán, hogy kéthetes koromban eljött és meglátogatott” – mondta Dani, aki azóta semmit nem hallott vér szerinti apjáról.

Szívszorító! Magyar apa és fia nagy találkozása 28 év után

A Keresem a családom stábja végül megtalálta Dömötör Sándort, és kiderült, a férfinak Danin kívül még két gyermeke van, Szandra és Sándor.

“Aláírtam a lemondó nyilatkozatot, mert a körülményeim miatt jobbnak láttam így” – mondta. A “körülmények” egyébként börtönben töltött éveket jelentettek. Az apa, mikor megpillantotta fia fotóját, percekig küszködött a sírással.

Szívszorító! Magyar apa és fia nagy találkozása 28 év után

A stáb segített, hogy apa és fia 28 év után találkozhasson. Apa és fia feszültek voltak találkozás előtt, majd öleléssel köszöntötték egymást, és azóta is tartják a kapcsolatot.

Szívszorító! Magyar apa és fia nagy találkozása 28 év után

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top