Sztárok

Pápai Joci: Megmutatom a világnak, hogy különleges a magyar

Pápai Joci képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Sokan drukkolnak neki, de támadásokat is kap. Elmondta, hogyan érez a győzelmével kapcsolatban, és mi számára a legfontosabb.

Pápai Joci a Mokka vendége volt. Elmondta, hogy még nem tudta feldolgozni a győzelmét. Ez egy csodálatos érzés az életében, aminek minden egyes pillanatára szeretne emlékezni. Négyéves kora óta tudja, hogy csakis a zenével szeretne foglalkozni, a győzelem egy nap alatt meghozta neki az áttörést, amire mindig is vágyott.

Pápai Joci hangsúlyozta, hogy mindenképpen magyarul fogja énekelni a dalt az Eurovíziós Dalfesztiválon, ebből nem enged. Szeretné megmutatni a világnak, hogy milyen különleges a magyar, semmihez nem fogható. Ezen lesz majd a fókusz. Már most is nagyon izgul, de tudja, hogy ez az állapot csak hozzátesz majd a produkciójához. Egy a fontos neki: úgy jöjjön majd le a színpadról, hogy mindent kiadott magából, és mindent megtett a hazájáért és a magyarságért.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top