Sztárok

Nagyanyjukhoz kerültek Elvis Presley unokái, apjukat gyerekpornó miatt feljelentették

Elvis Presley lánya állítása szerint "undorító" dolgokat talált negyedik férje számítógépén. A válás folyamatban van, addig is Lisa Marie Presley ikergyermekeit elvitte a gyerekvédelem. Most kiderült: a nagyanyjukhoz kerültek.

Még hétvégén derült ki, hogy Elvis Presley lánya, Lisa Marie Presley szörnyű dolgot talált negyedik férje számítógépén, ezért (is) indította el a válást tavaly nyáron. “Undorító”, “gyomorforgató” képekről írtak a  külföldi lapok, Lisa Marie pedig azonnal feljelentést tett a gyerekpornó miatt. A kilencéves ikreket, Finley-t és Harpert azonban nem az anyánál helyezte el a gyerekvédelem, hanem bekerültek a szociális rendszerbe.

Priscilla Presley és Lisa Marie Presley
Priscilla Presley és Lisa Marie Presley

Elvis Presley felesége, Priscilla Presley természetesen azonnal lánya segítségére sietett. Hétfőn megerősítette, hogy jelenleg ő viseli gondját két legfiatalabb unokájának. Lisa Marie 71 éves édesanyja még egy fotót is feltöltött az ikrekről a Facebookra, amin Finley és Harper látható, ezzel is tisztázta, hogy a gyermekvédelem végül nála helyezte el őket.

Priscilla Presley arról beszélt, hogy a lányok nem kerültek a gyermekvédelemtől nevelőszülőkhöz, hanem hozzá, és amíg az ügy le nem zárul, ez így is marad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top