Sztárok

Emlékeztek még Barta Sylvia időjósra? Ilyen csodálatos 47 évesen!

Tudatos döntés volt Barta Sylvia részéről, hogy felhagy a televíziózással. Ma már boldog családanya, két lánya van, és aerobikedzői tanfolyamot tart.

Barta Sylvia, Gaál Noémi és Németh Lajos – hármuk neve szinte összeforrt a TV2 indulásával, hiszen mindannyian 1997-ben érkeztek a csatornához. Barta Sylvia később megannyi TV2-s műsorban szerepelt, például a Friderikusz-féle Osztálytalálkozóban, majd amikor már felhagyott volna a tévézéssel, felkérték az RTL Klub Találkozások című sztármagazinjának műsorvezetésére.

Emlékeztek még Barta Sylvia időjósra? Ilyen csodálatos 46 évesen!

2004-ben azonban úgy döntött, elég volt a televíziózásból. Sarka Kata Élet-Forma műsorában pedig arról is beszélt Barta Sylvia, hogy miért döntött a visszavonulás mellett. “Megismertem a férjemet. Nagyon boldogok és szerelmesek voltunk. Jöttek volna a gyerekek, de sajnos az első próbálkozásunk kudarcba fulladt… Babát terveztünk, mindent megtettünk annak érdekében, hogy legyen kisbabánk, és az élet mégis ezt keresztülhúzta. Úgy éreztem, hogy ez egy jel. Ekkor búcsúztam el a tévétől. Nem volt min gondolkodni, mert annyira szerettem volna egy kisbabát a férjemmel” – mondta Barta Sylvia, aki ma már boldog családanya. Két lánya született, Zsófia 13 éves, Dorka pedig idén lesz 10. Néhány évvel ezelőtt elvégzett egy aerobikedzői tanfolyamot, illetve zumbaórákat tart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top