Sztárok

Elhunyt az RTL Klub műsorából megismert 105 éves néni

A Keresem a családom stábja kedden tudta meg, hogy meghalt Erzsi néni, akinek tavaly nyáron az utolsó kívánságát teljesítették.

Erzsi néni 105 éves volt, amikor egy évvel ezelőtt Borsodszirákról írt a Keresem a családom stábjának. Azt kérte, hogy teljesítsék utolsó kívánságát, és keressék meg az unokáját, Lajost Amerikában. A férfi, a 70-es években disszidált, és bár sokáig tartották a kapcsolatot, Erzsi néni 70 éves korában látta utoljára. Lajos eltűnt, a levelekre nem válaszolt, és nem telefonált többé. Erzsi néni nagyon aggódott, vajon az elmúlt évek alatt mi történt az unokájával. Lilu és a stáb hosszadalmas kutatás után megtalálta Lajost és fiát, Józsit Toledóban, majd Magyarországon összejött a nagy találkozó, így az idős hölgy utolsó álma teljesülhetett.

Elhunyt az RTL Klub műsorából megismert 105 éves néni

“Na, most békében halok meg, köszönöm!” – mondta akkor, könnyeivel küszködve Erzsi néni Lilunak. A szívszorító történetet azóta sokszor felidézte a stáb, hiszen az idős asszony alig hitte el, amikor az unokája és a dédunokája újra előtte állt. Azonban február 21-én szomorú hír érkezett: “Erzsi néni karácsony előtt került kórházba, akkor már sejtettük, baj van, Erzsi néni szervezete feladta a harcot az idővel. A családtól pedig a héten kaptunk egy üzenetet, amiben beszámoltak arról, hogy a csodálatos kort megélt néni elhunyt. A Keresem a családom stábja ezúton is részvétnyilvánítását küldi Erzsi néni családjának” – mondta Hadas Kriszta a műsor főszerkesztője.

Nézd vissza a könnyes találkozást, amikor Erzsi néni meglátta unokáját:

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top