Sztárok

Nem viccelünk: petíciót indítottak, hogy Tóth Gabi menjen az Eurovízióra

Újabb mérföldkőhöz érkezett az ország, ahol korábban azért gyűjtöttek, hogy Izaura felszabaduljon, valamint azért is, hogy Esmeralda szemműtétjére legyen elég pénz. Most azért indítottak lelkes honfitársaink petíciót, hogy Tóth Gabi képviselje hazánkat az Eurovíziós Dalversenyen. A Dalt egyébként Pápai Joci nyerte.

Szerintünk ez az a pont, amit már Tóth Gabi is soknak érezhet. Mert mindenkinek fájhat, ha elveszít egy nagy lehetőséget, de petíciót indítani? Elnézést, de ez most komoly?

Arról mi is beszámoltunk hétfő reggel, hogy Tóth Gabinak nem esett valami jól, hogy nem jutott be a legjobb négybe a Dal döntőjén. Így nyilatkozott a végeredményről, kiemelve azt, hogy meglepődött, de nem csügged, a jövőre koncentrál: “A rengeteg hazai és nemzetközi visszajelzés, pozitív üzenet, amit kaptam a Hosszú idők miatt, arra engedett következtetni, hogy ott lesz a dal a legjobb négyben, vagy akár győzhet is… Remélem szeretni fogják a következő dalokat is, és eljönnek majd a koncertekre. Megtisztelő az a sok szeretet és rengeteg pozitív visszajelzés, amit kaptam, egy előadót a közönsége tart életben.”

Rajongói viszont láthatóan nem a jövőbe tekintenek, hanem a múltba, és internetes petíciót indítottak, hogy mégis Tóth Gabit küldje Magyarország az Eurovíziós Dalversenyre, ne a győztes Pápai Jocit. Szerintünk mindenki nyugodjon le, és öleljük meg egymást.

Itt van Tóth Gabi dala:

Itt pedig Pápai Joci dala:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top