Sztárok

Végleges a lista: értük izgulhatunk a Konyhafőnök Celeb adásaiban

Tavasztól újabb évaddal jelentkezik a Konyhafőnök az RTL Klubon, amiben most nem kezdő séfek, hanem hazai sztárok mutatják be, hogyan is boldogulnak a konyhában. Az esti Fókuszból kiderült, hogy kik azok a sztárok, akik összemérik fakanalaikat.

Arról már Fördős Zé videójából kaphattunk némi ízelítőt, milyen is lesz majd a Konyhafőnök új évada, a Konyhafőnök Celeb az RTL Klub műsorán. Itt nem feltörekvő séfek, hanem sztárok versenyeznek majd a fődíjért. Néhányukról már lerántotta a leplet Fördős Zé, ám a nagy leleplezésre egészen az esti Fókuszig várni kellett.

Fakanalat ragad Angyal Andris versenytáncos és Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász is, akárcsak Czutor Zoli, a Belmondo frontembere. Danics Dóráról már délelőtt megtudtuk, hogy ott lesz a Konyhafőnök Celebben, de Dombóvári Vandáról eddig még nem is sejtettük, hogy konyhafőnökös kötényben láthatjuk viszont. Megvillantja robotgépkezelő tudását Epres Panni modell és Faragó “Topi” András színész is, akárcsak Gáspár Bea, akit korábban már láthattunk a tűzhely körül sürgölődni.

Gorbunov Dmitrij, az X-Faktor felfedezettje is valószínűleg remekül mozog a konyhában, és reméljük, hogy Hajdu Steve sem veszi túl viccesre a figurát, ha a crème brûléről van szó. Horváth Éváról is kiderült még napközben, hogy ő isa versenyzők között lesz, ám Keleti Andreát is láthatjuk majd, ahogy hagymát szeletel.

Ott lesz a 26 celeb között Kocsis Korinna, akit tavaly Európa legszebb lányának választottak, de ringbe száll a szintén gyönyörű Koholák Alexandra modell is. Kovács Katalin a vizes pályák után a Konyhafőnökben versenyez, akárcsak a 2003-as Európa szépe, Laky Zsuzsi. A férfi séfek táborát erősíti Nagy Ervin színész, aki méltó ellenfelet talál majd Peller Annában és Sári Éviben.

Sváby Andrásról is tudjuk, hogy a hírek helyett az elkövetkezőkben a borredukcióval fog foglalkozni, akárcsak Szabó Győző vagy Tarjáni Zsófia, a Honeybeast énekesnője. Törőcsik Dani szerepléséről is beszámoltunk a nap folyamán, viszont hogy Tóth Szabi mellett Winkler Róbert és Zsidró Tamás is versenyre kel, minket is meglepett.

Huszonhat celeb, akik közül csak egy nyerheti majd meg a márciusban induló Konyhafőnök Celeb gasztrovetélkedőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top