Sztárok

Istenes Bence a költözés mellett döntött

Istenes Bence nem fél az új kihívásoktól, hiába ismert műsorvezető Magyarországon, kint a nulláról fogja kezdeni.

A műsorvezető a Borsnak mesélt arról, mi vár rá új karrierjében az RTL Klub német anyavállalatánál. A tapasztalt tévés ugyanis egyelőre nem lesz képernyőn Németországban, műsorfejlesztéssel fog foglalkozni. “Nem bánom, hogy visszaléptem a karrieremben, mert ahhoz, hogy elérjünk bizonyos célokat, áldozatokat kell hozni” – mondta Bence. “Érdekel az is, hogy sokkal többféle és személyre szabottabb műsor vezetésére van lehetőség, és természetesen az anyagi feltételek is mások a német piacon. Igazából csinálhatnám azt is, hogy itthon várom, hogy megtaláljon egy műsorvezetői feladat odakintről, de ezt nem akartam” – tette hozzá.

vigyazz Köln, apa a varosban van!!! ????????????????????????‍♂️ #koln #bicycle #host #cold #attention

Istenes Bence (@istenesbence) által megosztott bejegyzés,

Istenes Bence és Csobot Adél valószínűleg a nyáron költöznek el Magyarországról végleg, előtte azonban Bence még leforgatja a magyar RTL-lel a Survivor új évadát, ami miatt hosszú hetekre lesz távol családjától. “Volt róla szó, hogy Adélék egy pár napot velem töltsenek kint, de ezt hamar elvetettük. Nemcsak a játékosoknak járnak majd nomád körülmények, mi sem ötcsillagos szállodában alszunk. Egy stábnak vagy nekem mint férfinak elmegy egy ilyen szállás, de nem egy kisbabának való” – mondta a műsorvezető a körülményekről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top