Sztárok

Angelina Jolie sírva nyilatkozott a válásáról Brad Pitt-tel – ezt mondta

Angelina Jolie először beszélt válásáról. A BBC riporterének sírva mondott néhány mondatot az elmúlt időszakról. Az új filmjét egyébként néhány napja mutatták be.

Angelina Jolie Yalda Hakimnak, a BBC riporterének adott interjút Kambodzsában. A jótékonyság és az új filmje mellett a magánéletéről is kérdezték. “Nem szeretnék túl sokat mondani erről, ez egy nagyon nehéz, bonyolult időszak volt és… és mi egy család vagyunk, és mindig család leszünk. Átvészeljük ezt az időszakot, és remélhetőleg még erősebb családdá válunk” – mondta Jolie, akinek házassága Brad Pitt-tel szeptemberben ment tönkre.

Angelina Jolie sírva nyilatkozott a válásáról Brad Pittel - ezt mondta

“Sok ember találja magát hasonló helyzetben… Én most csakis a gyerkeimre, a mi gyerekeinkre koncentrálok, és arra, hogy kevés sérüléssel lépjünk túl ezen az időszakon.”

Angelina Jolie sírva nyilatkozott a válásáról Brad Pittel - ezt mondta

Jolie új filmjét (First They Killed My Father) népszerűsítette Kambodzsában, ahová hat gyermekével érkezett.  Amikor azt kérdezték a világmárkával szerződő Angelina Jolie-t a riportban, hogyan és hol látja magát öt év múlva, csak annyit mondott, hogy még nem tudja, de a háza addigra tele lesz tinédzserrel. “Abban bízom, hogy minden, amit teszek, képvisel valamit, és az pozitív értéket mutat a gyermekeimnek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top