Sztárok

Zimány Linda bánatában posztolt egy dögös képet

Szomorú szerda volt ezen a héten, amikor több sztárpárról is kiderült, hogy szakítottak. Zimány Linda és Kedves Ferenc kapcsolatának is vége lett, a modell pedig nem titkolja a bánatát.

 Amikor először jött a hír, hogy szakítottak Zimány Lindáék, pletykának gondoltuk az egészet, hiszen az elmúlt években nem először lehetett erről hallani. Aztán a modell maga erősítette meg a sztorit: 

“A hír igaz, valóban különváltak útjaink Ferivel. Az utóbbi időben az érzéseink egymás iránt megváltoztak, a barátság viszont megmaradt, éppen ezért tudtunk felnőtt emberek módjára, intelligens módon különválni. Egyelőre ezt láttuk megoldásnak, de azt nem tudjuk, hogy mit hoz még a jövő… Éppen ezért kérem a sajtó képviselőit, tartsák tiszteletben kérésünket: a továbbiakban nem szeretnénk a magánéletünkről nyilatkozni.”

Aki azt gondolta, hogy Zimány Linda otthon búslakodik, az rosszul hitte. Noha azt nem titkolja, milyen rossz passzban van, de inkább edzésbe fojtja a bánatát. Igazán dögös képet posztolt erről:

Cure against bad mood..lift those weights!???????? Megoldàs rossz kedv ellen.. edzès edzès edzès! ???????? @nemetheszter9

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

 Mondjuk, ez egyáltalán nem újdonság, ha róla van szó. Tudja, hogyan mutassa a legelőnyösebb oldalát.

Changing my looks like a chameleon????

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top