Zimány Linda bánatában posztolt egy dögös képet

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Szomorú szerda volt ezen a héten, amikor több sztárpárról is kiderült, hogy szakítottak. Zimány Linda és Kedves Ferenc kapcsolatának is vége lett, a modell pedig nem titkolja a bánatát.
2017. 02. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom

 Amikor először jött a hír, hogy szakítottak Zimány Lindáék, pletykának gondoltuk az egészet, hiszen az elmúlt években nem először lehetett erről hallani. Aztán a modell maga erősítette meg a sztorit: 

„A hír igaz, valóban különváltak útjaink Ferivel. Az utóbbi időben az érzéseink egymás iránt megváltoztak, a barátság viszont megmaradt, éppen ezért tudtunk felnőtt emberek módjára, intelligens módon különválni. Egyelőre ezt láttuk megoldásnak, de azt nem tudjuk, hogy mit hoz még a jövő... Éppen ezért kérem a sajtó képviselőit, tartsák tiszteletben kérésünket: a továbbiakban nem szeretnénk a magánéletünkről nyilatkozni.”

Aki azt gondolta, hogy Zimány Linda otthon búslakodik, az rosszul hitte. Noha azt nem titkolja, milyen rossz passzban van, de inkább edzésbe fojtja a bánatát. Igazán dögös képet posztolt erről:

Cure against bad mood..lift those weights!💪🏻 Megoldàs rossz kedv ellen.. edzès edzès edzès! 💪🏻 @nemetheszter9

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

 Mondjuk, ez egyáltalán nem újdonság, ha róla van szó. Tudja, hogyan mutassa a legelőnyösebb oldalát.

Changing my looks like a chameleon😏

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus