2017. 07. 28. Szabolcs

Schobert Norbi vezetésével újraindul a tévétorna

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A fitneszguru feltámasztja a valaha népszerű tévétornát, és esténként mozgásra hívja az országot. Schobert Norbi az ATV-n tér vissza a képernyőre.
2017. 02. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Hajdú Péter műsorában mesélt terveiről Schobert Norbi, aki a kémia felé tett kikacsintás után visszatér ahhoz, amihez igazán ért: a tornához. A Frizbiben közölte a nagy bejelentést: „Olyasmit élesztünk fel, ami nagyon-nagyon régen nincs már a magyar televíziózásban, pedig talán most van rá a legnagyobb szükség. Március elsejével elindítjuk az ATV-n a tévétornát, amit naponta, az esti főműsoridőben ad majd a csatorna.”

Tévétorna főcím a '80-es évekből

Norbi viccesen a Magyarország Erősödik! címet adta a műsornak, de az valójában a "TV torna Norbival és Rékával" címen fut majd. „Azt gondolom, hogy aki minden este szán négy percet arra, hogy felálljon a fotelből, és mozogjon ennyi időt, az nemcsak mentálisan, de fizikai értelemben is erősödni fog” – magyarázta.

Tévétorna a Fejes ikrekkel

Az eredeti tévétorna 1975-ben indult Idősebbek is elkezdhetik címen a Magyar Televízióban, kezdetben Müller Katalin és Bérczi István mutattak be ötperces gyakorlatokat, majd később Makray Katalin és három lánya, illetve a Fejes ikrek is csatlakoztak a műsorhoz. A műsor egészen 1989-ig volt képernyőn – írja az Origo. Norbiék műsora viszont nem ennek a jogutódja lesz, hanem az általuk 1998-tól 2008-ig egyszer már képernyőre vitt tévétornáé. Norbiék hajdani műsora a tv2-n, az MTV-n és az RTL Klubon egyaránt futott.

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus