Sztárok

Stohl Andrásaz RTL Klubos visszatérésről

A Válótársak sikeréről és a színházi elfoglaltságairól mesélt Stohl András ma reggel, és az RTL Klub kapcsán nemcsak a sorozata, hanem a műsorvezetés is szóba került. A színész elárulta: nagy dobásra készül.

Tegnap jelentették be, hogy az RTL Klubra visszatér a Reggeli műsor, amelynek hosszú éveken át Stohl András volt az egyik műsorvezetője. A színész a Sláger Fm-ben beszélt erről az időszakról is, és rákérdeztek, hogy hiányzik-e neki ez az időszak.

“A reggeli kelés nem, de a stáb nagyon jó csapat volt. A show-műsorokban pedig az az adrenalin hiányzik, amit az adott, hogy kinyílik az ajtó, és amikor kilépek, másfél millióan néznek” – mesélte Stohl. Bár Vágó Piros és Abaházi Csaba megkérdezte, tervezi-e, hogy visszatér az RTL Klub reggeli műsorába, a színész kitérő választ adott, és először úgy tett, mintha nem is hallott volna a Reggeli újraindulásáról.

“Nagy meglepetésre készülök, de az nem a televíziózás és nem a Reggeli.”

“De mennél egyébként, ha hívnának?”

“Majd meglátjátok, mi lesz.”

Stohl András nagy dobásra készül

“És a nagy meglepetés annyira nagy, hogy nem lehet róla semmit sem elárulni” – kérdezte Vágó Piros.

“Ezt nagyon jól fogalmaztál, Piroska.Általában a titok azért titok, mert nem lehet róla beszélni.”

Mivel a nagy dobásról csak sejtelmesen beszélt, legfeljebb tippelni tudnánk, mi lesz az. Vajon visszatér az RTL Klubra, a Reggeli műsorba, vagy más nagyszabású produkció házigazdájaként? A Válótársak mellé Stohl másik sorozatot is bevállal? Esetleg az RTL Klubon futó sorozat ellenére TV2-műsorvezető lesz? A színházban lesz valamilyen változás?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top