Sztárok

Felmérik Klapka György vagyonát

Még mindig várat magára Klapka György végrendeletének ismertetése. Egyelőre az aranyember vagyonának felmérésénél tartanak, de a család már osztozkodik.

Hónapokig eltarthat még, amíg kiderül, hogy ki mit örököl Klapka György hatalmas vagyonából. jelenleg a vagyontárgyak, ingatlanok, bankszámlák értékének felmérése zajlik, így még fogalmuk sincs, mikorra tűzi ki a végrendeletet ismertető közjegyző a hagyatéki tárgyalást. “Felvettem a kapcsolatot a közjegyzővel, de egyelőre csak azt tudom, hogy a vagyonfelmérés zajlik. Ha annak vége, akkor értesít minket, és onnan nagyjából egy hónap lesz, mire az érintettek megtudják, mi volt apám akarata” – árulta el a Blikknek Klapka Sandy, aki megbízott üzletvezetőként dolgozik apja üzletében.

Közben a család néhány dolgot már elosztott egymás között. “Az olyan dolgokat, például a ruhákat, amelyekhez nem fűződnek emlékek, biztos, hogy a Máltai Szeretetszolgálatnak adjuk majd, de az olyan tárgyakat, mint a karórája, a fotóalbumok vagy a videofelvételek, szétosztottuk egymás között” – mondta el Klapka György lánya.

Felmérik Klapka György vagyonát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top