Sztárok

Dallos Bogi Istenes Bencével kezdett

Énekel, dalokat szerez, és még arra is van ideje Dallos Boginak, hogy egy kanapéra ülve Istenes Bencével töltse az idejét. Az énekesnő maszek YouTube-csatornáján talkshow-ba kezdett, melynek első vendége a műsorvezető volt.

A talkshow címe 7kornálam!, és hétről hétre, csütörtök este 7-től látható Dallos Bogi hivatalos YouTube-ján. Tematikája szerint a műsorban egy-egy híres személyiség beszélget Bogival az élet aktualitásairól, az énekesnő pedig készül egy-egy vicces kihívással is.

Dallos Bogi Istenes Bencével kezdett

Az első adásban Bogi Istenes Bencét látta vendégül a lakása kanapéján. “Bence nyitott, szórakoztató, de komoly témákról is lehet vele beszélgetni, így tökéletes első vendége volt a műsornak. Nem ismertük korábban egymást közelebbről, de azonnal megtaláltuk a közös hangot, és biztos, hogy mindkettőnk számára emlékezetes marad a beszélgetés… főleg az Undorító kihívás” – árulta el Dallos.

Dallos Bogi Istenes Bencével kezdett

Az elkövetkezendő hetekben az énekesnő olyan hírességekkel vitatja meg az élet nagy dolgait, mint ByeAlex, Radics Gigi, Lotfi Begi, Miskovits Marci, Czutor Zoli vagy Lábas Viki. “Sok különleges és nagyon tehetséges barátom van, szerettem volna, hogy legyen egy felület, ahol megmutathatják az igazi önmagukat. Nem kell feszengeni, akár melegítőben is átjöhetnek. A célom az, hogy valami olyat csináljak, amiben van érték, tartalom, és közben szórakoztató is. Úgy gondolom, ez sikerült a 7kornálam-mal!” – mondta el a fiatal énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top