Sztárok

Geszti Péter: aki sikeres, azt ugye támadni kell

Azurák Csaba szerint nagy harcai vannak a kommenetelőkkel Geszti Péternek, aki inkább úgy látja, hogy nem több az ilyen jellegű csatája, mint másnak, aki egyébként ki mer állni magáért.

Azurák Csaba műsorában volt vendég Geszti Péter, amikor többek között az is szóba került, hogyan birkózik meg a trollokkal a zenész.

“A trollság, trollkodás, ami alapvetően az ineterneten való elszabaduló stílusú hozzáfűzéseket vagy kommeneteket jelenti. Ez mindenhol máshol ugyanígy van a világon, ha felmész egy nagy, népszerű amerikai sztár oldalára, ott is megy a trollkodás, mint az őrület. ez nem magyar specialitás, sőt hozzáteszem, a legnagyobb magyar troll újságírók, akik inkább véleményújságíróknak hívják magukat, ők is a külföldi társaiktól tanulták, hogyan kell szemétkedni azokkal, akik sikeresek, gazdagok, tralalatralala. Itthon van egy őrületes szociális feszültség még a médiában is. Aki sikeres vagy befutott, vagy eljutott valahova, ugye azt támadni kell, egyrészt mert növeli az olvasottságot, kettő, mondjuk ki, jólesik az újságírónak is” – összegezte ezzel kapcsolatban a véleményét Geszti, aki még az X-Faktor idején a beszólásairól volt ismert. Szerinte nincs is azzal probléma, ha valaki vállalja a véleményét.

Geszti Péter: aki sikeres, azt ugye támadni kell

Azurák Csabát érdekelte, hogy mennyire tartja magát divatosnak Geszti, aki beismerte, hogy a retrohullámra felülve gondolta azt: a Rapülők idei koncertjének itt van az ideje. A február végi koncertet pedig ugyanúgy a közösségi oldalakon is reklámozza, mert úgy érzi, ez elengedhetetlen. 

Geszti Péter: aki sikeres, azt ugye támadni kell

“Nem érdekel, hogy divatos vagyok-e, mert tudom, hogy nem vagyok az. A divat, az mindig a fiataloké, és én már nem vagyok divatos. Munkaköri kötelességem a generációk közötti szakadékok átugrálása.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top