Sztárok

Bródy János a Szörényi és köztük lévő feszültségekről vallott

Bródy János a Szörényi Leventével való szoros kötelékükről beszélt, és kiderült az is, mi okozta köztük egykor a feszültségeket, és hogyan sikerült azokat feloldani.

Bródy János szerint már nincs köztük feszültség Szörényi Leventével, a közös dalaik pedig összekötik őket. “A feszültségek már feloldódtak közöttünk. Kicsit olyanok va­gyunk, mint az elvált szülők, akiket a gyerekeik egy életre összekötnek. A mi gyerekeink a dalaink. Ez már egy nagyon megalapozott barátság, az összes veszekedéssel együtt. A társadalmi helyzet megítélésében közeledett a véleményünk”  mondta a zenész, aki kitért arra is, hogy mi okozta kettőjük között a nézeteltéréseket. “Annak idején mindketten a rendszerváltó pártok mellett léptünk fel, aztán a pártok összevesztek, és ez ránk is hatással volt. Ma már egyik sincs a palettán. Mindketten szabad magyar zenészek vagyunk, ebben egyetértünk”  mondta el a Borsnak Bródy János.

Bródy János a Szörényi és közte lévő feszültségekről vallott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top