Sztárok

Kettesben még jobb! – Nyereményjáték a Mediwellel

Besokalltunk a hidegtől, a jégtől és a magunkra aggatott rengeteg ruhától, ezért úgy döntöttünk, hogy segítünk a jó időnek megérkezni! Februárban a Mediwelnél fantasztikus kedvezménnyel készültünk, hogy te már centiméterekkel karcsúbban léphess a tavaszba!
Kettesben még jobb! – Nyereményjáték a Mediwellel

Kettesben még jobb – akciónk keretében most minden termékünket összecsomagoltuk az egyik legnépszerűbb alakformáló, helyi zsírbontó készülékünkkel, az OTO e-Shape-pel, így szenzációs áron lehet a tiéd bármelyik párosunk, sőt nyereményjátékunkban is részt veszel!

A hosszú tél alatt lemerült energiaraktáraid feltöltéséhez tehát az alábbi menetrendet javasoljuk:

  1.       Vásárold meg bármelyik OTO e-Shape készüléket tartalmazó akciós csomagunkat, és élvezd a Mediwel eszközeivel a mozgást, keringésjavulást, masszázst és kényeztetést az otthonodban. Az OTO e-Shape ott segít majd neked, ahol szeretnéd: a has, a popsi, a vádli, a kar és a külső-belső comb területére is felhelyezheted, hogy célzottan támadja meg a makacs zsírpárnákat. Egy program mindössze tízperces, így akár reggel, munkába menet az autódban is túl lehetsz rajta, hiszen az e-Shape intenzív körkörös és spirális mély masszázsát szivargyújtóról is elindíthatod.

 

Kettesben még jobb! – Nyereményjáték a Mediwellel
  1.       Vásárlásodat követően neved automatikusan bekerül egy képzeletbeli kalapba, és részt veszel nyereményjátékunkon, ahol másodmagaddal együtt boldog nyertese lehetsz a noszvaji Nomád Hotelbe szóló pihentető hétvégének!

 

Kettesben még jobb! – Nyereményjáték a Mediwellel
  1.       Figyeld a Facebook-oldalunkat március 1-jén, mert a február 28-ig beérkezett csomagajánlat vásárlói között aznap sorsoljuk ki a 2 fő részére szóló noszvaji hétvégét!

Tarts velünk! Szabadulj meg néhány felesleges centitől vagy akár egy ruhamérettől, mire kitavaszodik, fedezd fel a környéki termálfürdők világát, és frissülj fel, hogy energiával telve, frissen, kipihenten érkezhess meg a tavaszba! Az akció részleteit a http://mediwel.hu/mediwel/kettesben-meg-jobb oldalon találod.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top