Sztárok

Plasztikai sebész kése alá feküdne Sebestyén Balázs

Vigasztaló pillantásokat vár a feleségétől, amikor tükörbe néz, és most jött el az ideje, hogy felkeressen egy szépségklinikát – mondta Sebestyén Balázs egy interjújában.

 A 40 éves műsorvezető, Sebestyén Balázs ATV-n sugárzott KrizShow-ban mesélt az öregedésről, és arról, hogy hideg vízzel mossa az arcát, mert fél a ráncoktól – írja a Blikk.

“Nemrég megkaptam egy nagyon jó plasztikai sebész elérhetőségét, és amikor ezt nekem ajánlotta egy nálam idősebb pasi, abból éreztem, hogy öregszem, hogy komolyan elgondolkoztam: mi lenne, ha felhívnám? Eddig úgy voltam vele, hogy »Jól van! Hülye vagy!«, most már viszont úgy, hogy »Hogy is hívják?«” – mondta el az RTL Klub műsorvezetője, Sebestyén Balázs a műsorban.

Smagpictures.com / Csaba Schumy
Smagpictures.com / Csaba Schumy

“Ahogy elkezd az ember öregedni, akkor rájön, hogy egyszer nem lesz, és én attól mindig megrémülök – vallotta be őszintén félelmét Sebestyén Balázs. – Lehet, hogy eljön az a pont, amikor a plasztikázást elképzelhetőnek tartanám. Az ember kicsit befekszik, és akkor kicsit varrnak rajta” – tette hozzá a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top