Sztárok

Lagzi Lajcsi lányát rengetegen bántják az apja miatt

"Bíztunk benne, hogy apa a nagy száját kicsit visszafogja, mert ez az egész amiatt robbanhatott ki, hogy valakinek beszólt valamit, és a másik így állt bosszút" – mondta Galambos Boglárka, Lagzi Lajcsi lánya a Borsnak.

Lagzi Lajcsi lánya, Boglárka képzőművész lett, és első önálló kiállításán beszélt a Borsnak az édesapjáról. Azt mondta, hogy vannak előnyei is annak, hogy Galambos a vezetékneve, de megvannak az árnyoldalai is. “Itt van például az a meghurcolás, amin keresztülmentünk. Rengeteg bántó megjegyzést, üzenetet kaptam, csak mert a lánya vagyok. Persze igyekeztem ezekre nem figyelni, mert szeretnék abban bízni és hinni, amit én tudok apáról. Szerencse, hogy azért többen voltak, akik segítettek, támogattak minket.”

Smagpictures.com / Piroska Olajos
Smagpictures.com / Piroska Olajos

Lagzi Lajcsi lánya, Bogi szerint az édesapja azért került bajba, mert nem tudja visszafogni magát, és olyan embernek szólt be, akinek nem kellett volna. “Bíztunk benne, hogy apa a nagy száját kicsit visszafogja, mert ez az egész amiatt robbanhatott ki, hogy valakinek beszólt valamit, és a másik így állt bosszút. Az a baj, hogy apa amit gondol, azt azonnal ki is mondja, ő ilyen. Ezért van, hogy bajba kerül.”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top