Sztárok

VV-esküvő: Mici és Krisztián összeházasodik

A Való Világ szerelmesei hivatalosan is összekötik életüket a hétvégén. Krisztián közösségi oldalán jelentette be döntését, amit később Mici is megerősített. A közelgő frigy kapcsán a vőlegény a pontos részletekről is beszámol. Szavazz, te mit gondolsz!

Először jöjjön a nagy bejelentés, amit nem is vett mindenki komolyan. Na de…

“Komolyan gondolom, viszont azt tudni kell, hogy ez olyan lesz, mint Las Vegasban, de a közeljövőben hivatalosan, templomban is szeretném, ha egybekelnénk” – vallotta be VV Krisztián, ezzel is megcáfolva a sokakban felmerült gondolatot, miszerint a hétvégi menyegző csak egy komolytalan hóbort a számukra.

“Már bent is elmondtam, hogy szeretnék vele együtt élni. Ez a döntés régen megszületett bennem. Nyilván az elején még nem, inkább a vége felé, amikor már nagyon összejöttünk – Mici kiesése előtt úgy három héttel.”

VV esküvő: Mici és Krisztián összeházasodik

A kommentelők állandóan azt kérdezgették tőlük, hogy tényleg együtt vannak-e, de a találgatásoknak most vége! A Való Világ párja a műsort követően összeköltözött Mici édesanyjánál, ám hamarosan továbblépnek: a belváros szívében képzelik el a közös életüket. Szerencsére jól kijönnek a szülőkkel, ám Krisztián nem volt mindig biztos abban, hogy ez így alakul. Talán kevesen gondolták volna a magabiztos exvillalakóról, hogy kicsit “félt” szíve választottjának édesanyjától:

“Tartottam az első találkozástól, hiszen mégiscsak egy lánygyerekről van szó. Az én szüleim jobban befogadták Micit. Édesapám és a testvéreim azonnal, anyukám viszont először nem igazán nyitott felé, de most már jól kijönnek, és az ő anyukája is nagyon szeret engem, amin csodálkoztam, de örülök neki” – olvasható az RTL Klub oldalán

Életük minden részletébe szeretik beavatni követőiket, ugyanis a szereplési vágy egyikőjüktől sem áll távol saját bevallásuk szerint, emellett nagyon szeretik rajongóikat, mert rengeteg pozitív visszajelzést kapnak tőlük.

Február 12.-én Vasárnap 15:00-kor mindenkit sok szeretettel várunk, a Lurdy házban, Ahol Mici&Krisztián kimondja a HATALMAS IGENT ????????❤️

Noémi Dudás ????❤️???? VV8 ???????? (@micikee) által közzétett videó,

Jövőbeli terveikről viszont nem osztanak meg minden részletet egyelőre, hiszen mindent csak a maga idejében, de az biztos, hogy hamarosan arra is fény derül, mikor lesz a templomi esküvő.

Bár mindkettőjüknek vannak udvarlói, de erről a témáról csak ennyit mondott Krisztián: “Vannak próbálkozások, mindkét fél részéről, de nem vesszük őket komolyan. Mici jókat mosolyog rajtuk, én is csak nevetek, és megyünk tovább. Nagyon jól kijövünk egymással – fontosabb nekünk, hogy így maradjon a kapcsolatunk. Sok időt töltünk együtt és mindent közösen tervezünk.”

Na de most szavazz, te hogy látod ezt az esküvőkérdést.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top