Sztárok

Sarka Kata: Sokat tűrtem Pétertől

Újabb fejezet nyílt az évtized magyar celebválásában, Kata nem marad többé csendben.

A volt modell a tegnapi újságcikkekre reagált Facebook-oldalán, majd szokatlan módon szinte az összes érkező kommentre válaszolt. Úgy tűnik, Kata megunta az őt ért vádakat, és finoman jelezte, neki is lenne mit mesélnie volt férjéről, Hajdú Péterről. “Az sem lep meg, hogy próbál rossz színben feltüntetni, hogy leplezze azokat, amiket az elmúlt tíz évben rendszeresen velem tett, mert retteg, hogy kiderül” – fogalmazott. “A nagy boldogságból az ember nem lép ki. (…) Az utolsó fél évben derültek ki a megcsalások, és amiért én tűrtem különböző dolgokat kilenc és fél évig, akkor az abban a pillanatban értelmét vesztette.”

Az utolsó közös Instagram-fotó tavaly nyáron került fel Kata profiljára.

A Bors megpróbálta megtudni Sarka Katától, mi mindenen ment keresztül Hajdú mellett. “Olyan dolgok történtek, amik nem szokványosak egy pár életében. Eltűrtem, amíg úgy hittem, hogy korrekt velem, úgy gondoltam, ennyi áldozatot meg kell hoznom a házasságomért, de amikor bizonyosságot szereztem a hűtlenségéről, már nem voltam hajlandó erre” – válaszolta a lap kérdésére, majd azt is hozzátette, a válóperen mindenre fény derül.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top